Hallförvaring

Har du snedtak eller speciella mått i din hall, behöver måttanpassade garderober eller en platsbyggd byrå med skoförvaring?

 

Måttanpassad förvaring i hallen

Måttanpassade hallmöbler och inredningar, garderober, klädförvaring, skoförvaring, byråer, bänkar, hyllor, speglar...

Har du snedtak eller speciella mått i din hall, behöver måttanpassade garderober eller en platsbyggd byrå med skoförvaring?
Vi kan skräddarsy och måttanpassa förvaring och möbler till Er hall. Kontakta oss för att optimera din klädförvaring i hallen helt efter dina egna mått, strunta i standard förvaringssystem och bygg din egna hall lösning istället.

 

garderobsdorrar-specialbyggda-hall bokhylla-hall-mobler-mattanpassade-platsbyggda hall-mobler-kladforvaring-garderob hall-specialbyggda-garderober-garderobsdorrar

 

 

FRÅN SKISS TILL PRODUKTION TILL INSTALLATION

Fas 1: Inreda en hall - ide och design på hallmöbler och inredning

Kund kommer med problemställning, design och/eller ide av hallmöbler, garderober, klädförvaring, skoförvaring, byråer, bänkar, hyllor, speglar m.m. Om kund inte har någon ide på design så hjälper vi gärna till med att ta fram den bästa hall lösningen och designen tillsammans med kund. Garderoberna går att få i vilka mått som helst, det vill säga man behöver inte utgå ifrån standardmått "garderob 60cm". Garderoberna går att få med både vanliga dörrar, skjutdörrar och vikdörrar. Så nu är det bara att sätta igång att inreda hallen!

Fas 2: Måttanpassad ritning och materialval

När hall lösningen är färdig är det dags att ta fram en ritning på garderoben, förvaringsmöbeln, bänken eller vad det kan vara för hallmöbel som ni vill skräddarsy. Vi bestämmer även här vilket material som vi ska använda till möbeln.

Fas 3: Skräddarsydd produktion

Produktionen av Er måttanpassade möbel startar. Leveranstiden är lite beroende av storlek på projektet men vi brukar ligga på 4 - 7 veckor.

Fas 4: Installation av hallmöbeln

När allt är färdigt så kommer vi och installerar Er måttanpassade och skräddarsydda möbel. Om möbeln inte behöver installeras eller platsbyggas så går det bra att hämta hallmöbeln i Stockholm eller så kan vi leverera den hem till dig.

 

 

 

MATERIAL SOM VI OFTA JOBBAR MED TILL HALLÖSNINGAR

Garderober, skåp, byråer, hyllor, bänkar

Laminat, plywood, MDF(lackad eller med träfaner).

Dörr, skjutdörrar, vikdörrar

Lackad MDF (matt, halvblank eller högblank), MDF med träfaner, glas/spegel eller högtryckslaminat. Vanliga eller skjutdörrar.