Måttanpassat kök med betongskiva

Vi producerar fina måttanpassade kök efter dina önskemål.

Måttanpassat kök

 

Har Ni snedtak eller speciella mått i Ert kök, behöver måttanpassade köksskåp eller en fin köksö efter egna mått?

Vi är ett snickeri som jobbar efter dina mått. Vi producerar måttbeställd inredning för företag och hemmet, både stora som små projekt. Förutom ritningar, produktion och transport så tar vi även hand om installationen och monteringen.

 

vitt-kok-betong-koksbank-betongho-2

Måttanpassade kök med produktion efter dina mått

Våra kök byggs efter beställning vilket gör att vi kan skräddarsy och måttanpassa förvaring, möbler och bänkskivor till Ert kök.

Kontakta oss för att få ett fint och modernt  kök helt efter dina egna mått och design, strunta i standard kök och system och bygg din egna kökslösning istället.

Nya köksluckor på befintliga köksstommar

Gillar ni planlösningen och stommarna i Ert kök men vill få en ny känsla och uttryck i köket? Inga problem, det löser vi åt Er!

Vi kommer och mäter ert befintliga kök och Era befintliga köksstommar och producerar köksdörrar/köksluckor, lådfronter och köksbänkar efter dessa mått. Ni behöver bara bestämma vilken känsla Ni vill ha i köket!

Köksluckor och lådfronter till Ikeastommar

 Vi erbjuder köksluckor, köksdörrar, lådfronter och bänkskivor som passar till IKEA-stommar men låt oss räkna på hela köksprojektet innan ni köper stommarna.

 

Vitt fint måttanpassat kök med modern betongskiva, integrerad betongdiskho

Luckor, dörrar och lådfronter

Vi har många olika profiler på luckor, dörrar och lådfronter att välja på. Hittar ni inte vad ni söker kan vi även producera köksluckorna precis efter vad du vill ha.

Köksluckorna producerar vi ofta i lackad MDF eller massivträ, ibland i melamin.

 

Färg på ditt kök, vitt, svart, grått, rött, gult, grönt, lila m.m.

Vill ni ha ett kök som ingen annan har?

Låt oss producera stommen i den färgen som ni önskar, dvs frångå den tråkiga vita stommen. Vi jobbar med både NCS och RAL systemet.

Beroende på vad du väljer för material på luckorna / dörrarna / lådfronterna så oljar eller lackar vi dem. När vi lackar dem så kan ni välja om ni vill ett matt, sidenmatt eller högblankt kök.

Sedan kan ni välja att ställa köket på fina synliga ben eller att använda en döljande sockel. Allt är upp till Er.

 

Grått kök på ben, fint kök från Welander design

 

 

Från skiss till produktion till köksinstallation

Fas 1: Inreda ett kök

Kund kommer med problemställning, design och/eller ide av köksmöbler, köksskåp, köksbänkar, förvaring m.m. Om kund inte har någon ide på design så hjälper vi gärna till med att ta fram den bästa kökslösningen och designen tillsammans med kund. Skåpen går att få i vilka mått som helst, det vill säga man behöver inte utgå ifrån standardmått. Skåpen går att få med många olika dörrar, lackad mdf, laminat, melamin eller massiv ek. Så nu är det bara att sätta igång att inreda köket!

Fas 2: Måttanpassad ritning och materialval

När kökslösningen är färdig är det dags att ta fram en ritning på skåpen, skåpsdörrarna, förvaringsmöbeln, bänken eller vad det kan vara för köksmöbel som ni vill skräddarsy. Vi bestämmer även här vilket material som vi ska använda till möbeln.

Fas 3: Skräddarsydd produktion

Produktionen av Ert måttanpassade kök startar. Leveranstiden är lite beroende av storlek på projektet men vi brukar ligga på 5 - 7 veckor.

Fas 4: Installation av köket / köksmöbeln

När allt är färdigt så kommer vi och installerar Ert måttanpassade och skräddarsydda kök eller möbel.