Måttanpassad vardagsumsmöbel, bokhylla

Har du speciella mått i ditt vardagsrum eller vill ha en speciell och egen designad vardagsrumsmöbel efter egna mått?

 

Måttanpassad bokhulla

 

Måttanpassade vardagsrumsmöbler och inredningar, bokhyllor, förvaring, byråer, hyllor, sideboard, TV-bänk, media möbler...

Har du speciella mått i ditt vardagsrum eller vill ha en speciell och egen designad vardagsrumsmöbel efter egna mått?
Vi kan skräddarsy och måttanpassa bokhyllor, tv-möbler, sideboards, soffbord med mera till Ert vardagsrum. Kontakta oss för att få fina möbler tilll ditt vardagsrum helt efter dina egna mått och design.

 

bokhylla-vardagsrum-design-mattanpassade-skraddarsytt infalld-bokhylla-design-mattanpassade-skraddarsytt modern-bokhylla-vardgasrum-mattanpassade-skraddarsytt specialbyggd-bokhylla-platsbyggd-design-mattanpassade-skraddarsytt

 

FRÅN SKISS TILL PRODUKTION TILL INSTALLATION

Fas 1: Inreda ett vardagsrum - ide och design på vardagsrumsmöbler och inredning

Kund kommer med problemställning, design och/eller ide av vardagsrumsmöbler, tv-möbler, sideboard, soffbord, förvaring, bokhyllor m.m. Om kund inte har någon ide på design så hjälper vi gärna till med att ta fram den bästa vardagsrummöbeln och designen tillsammans med kund. Möblerna går att få i vilka mått som helst, det vill säga man behöver inte utgå ifrån standardmått. Så nu är det bara att sätta igång att inreda vardagsrummet!

Fas 2: Måttanpassad ritning och materialval

När vardagsrumsmöbeln är färdig är det dags att ta fram en ritning på tv-möblen, skåpet, bokhyllan, sideboarden, soffbordet eller vad det kan vara för vardagsrumsmöbel som ni vill skräddarsy. Vi bestämmer även här vilket material som vi ska använda till möbeln.

Fas 3: Skräddarsydd produktion

Produktionen av Er måttanpassade möbel startar. Leveranstiden är lite beroende av storlek på projektet men vi brukar ligga på 4 - 7 veckor.

Fas 4: Installation av vardagsrumsmöbeln

När allt är färdigt så kommer vi och installerar Er måttanpassade och skräddarsydda möbel. Om möbeln inte behöver installeras eller platsbyggas så går det bra att hämta möbeln i Stockholm eller så kan vi leverera den hem till dig.

 

MATERIAL SOM VI OFTA JOBBAR MED TILL VARDAGSRUMSMÖBLER

Tv-möbel, sideboard, bokhyllor, skåp, byråer, hyllor, soffbord

Lackad MDF (matt, halvblank eller högblank), MDF med träfaner, glas/spegel eller högtryckslaminat, stål, sten, betong, massivträ