Grå sänggavel och 2st sängbord i ek - paketerbjudande

Paketerbjudande - 2st sängbord i ek och en härlig sänggavel i ull

Sänggavel Wooly Breeze i ull och sängbord Cliff Hanger i ek


Grå sänggavel i ull och två sängbord i ek. Design Björn Welander

Grå sänggavel och 2st sängbord i ek - paketerbjudande

 

Sänggavel Wooly Breeze

Wooly Breeze är en fin pikerad sänggavel i härlig ull och läder. Ulltyget är handvikt för att få fram det diamantformade mönstret vilket adderar en personlig känsla till sovrummet. Sänggavelns kant pryds med ett vintage läder.

Sänggaveln monteras på väggen.

 

Grå sänggavel i ull och läder med indrag, design Björn Welander

Bild: Sängbord Cliff Hanger, sänggavel Wooly Breeze och Hjortdjur från Fundi Home

Storlek

180x105x7 cm

Material på sänggavel

Ulltyget innehåller 70% ull, 25% polyamid, 5% blandade fibrer. Ull är ett slitstarkt material med en relativt hög slitstyrka i sig. Detta ulltyg har blandats med andra fiber för att öka slitstyrkan ännu mer. Ullen är naturligt smutsanvisande och står emot fläckar i högre utsträckning än andra fibrer.

 

Grå sänggavel i ull och läder, svensk design

Martindale: 150 000 (ISO 12947-2)

Pilling: 4-5 (ISO 12945-2)

Torrgnidning: 4-5 (ISO 105-X12)

Våtgnidning: 4 (ISO 105-X12)

Ljusäkthet: 6 (ISO 105-B02)

Brandklass: EN 1021 - 1 & 2

Sömskridning Varp: 2,8 (ISO 13936-2)

Sömskridning Väft: 3,5 (ISO 13936-2)

Garnfärgat: Ja

 

Sängbord Cliff Hanger

 Ge ditt sovrum en personlighet med ett snyggt sängbord i ek.

Cliff Hanger är ett vägghängt sängbord / nattduksbord som enkelt skruvas upp på väggen. Detta sängbord är utformat för att passa både vanliga sängar och kontinentalsängar eftersom du kan välja den höjd du vill ha. Designad och handgjord i Sverige.

Designerns ord

Designerns ord Björn Welander

 

Resan till detta sängbord startade i juli 2016 i Kapstaden, Sydafrika. Jag ritade mina första skisser efter en vandring upp på Taffelberget. Konceptet växte mer och mer med varje vandring bland de magnifika bergstopparna. Jag fick använda en god väns snickeri i Hemel en Aarde dalen i Hermanus, 2 timmar utanför Kapstaden. Jag hade där friheten att utveckla modeller och arbeta på de klassiska geometriska formerna i förhållande till de omgivande bergstopparna. Från detta har jag omarbetat prototyperna; ritat, sågat och slipat i ett drygt år för att få till en snygg design. Jag är nu redo att lansera mitt nya sängbord Cliff Hanger som blandar den traditonella eken med moderna former från naturen.

Björn Welander

Storlek

40x30x15cm

Färg och material

Vi producerar sängbordet i massiv ek och behandlar det med antingen en ofärgad hårdvaxolja eller en valnötsdekorvax.

 Sängbordet för ett sovrum med valnöt

Klicka här för att läsa mer om sängbordet i björk...

Inredningstips för ditt sovrum

Ett svalt sovrum med dämpad belysning är vad du behöver för att koppla av och må bra. En lugn miljö är viktig för en god natts sömn!

 

Inredningstips för ditt sovrum, vägghängt sängbord nattygsbord i ek och valnöt

 

När ditt sovrum har en personlighet kommer du att känna dig mer bekväm och känna dig säker där. Att addera ek eller valnöt och arbeta med mörka mjuka färger ger karaktär till sovrummet. Enligt studier kommer färgen blå att få dig att sova längre och kan till och med hjälpa till att sänka ditt blodtryck. Oavsett om ditt sovrum är vitt, grått eller blått, är ek eller valnöt ett naturligt val för att ge en varmare känsla till atmosfären. Sovrumsinredningen är viktig! Se till att du inte använder för många säng- / sovrumsmöbler. Slutligen, se till att ditt sovrum är snyggt och städat för att säkerställa en mer avslappnad sömn. Vi önskar söta drömmar!

Bild: Sängbord Cliff Hanger, sänggavel Wooly Breeze och Hjortdjur från Fundi Home

Specifikationer

Beställningsvara
4-6 veckor

Villkor

ALLMÄNNA VILLKOR

  • Du ingår ett köpeavtal i och med att du mottar en orderbekräftelse via e-post, samt har slutfört betalning alternativt erlagt en handpenning till oss på 50 % av totala ordersumman.
  • Eftersom de flesta av våra produkter är handgjorda och produceras efter din unika order så förbehåller vi oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående leveranstid.
  • Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i kataloger samt produktinformation på hemsidan och för att produktbilder inte alltid återger produkternas verkliga utseende. Till exempel produkterna som du ser på internet, så kan färgen som återges på bilden variera beroende på vilken typ av bildskärm du har.
  • För att köpa en produkt i WELANDERs nätbutik måste du vara 18 år eller äldre.
  • Vi förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart.

 

LEVERANS

Våra produkter tillverkas efter order vilket gör att leveranstiden varierar . För de varor som normalt inte finns på lager står den aktuella leveranstiden i produktinformationen. Ungefärliga leveranstider för våra möbler är 5-7 veckor. Vid semesterperioder och helger kan leveranstiden i särskilda fall förlängas. Leveranstiderna återger när produkten finns för avhämtning.

Hämta själv
Du kan alltid välja att hämta dina varor i Stockholm, Ingarö. Upphämtning sker när alla varor är slutbetalda och efter avtalad tid. Tag med kvitto vid avhämtning.

Mindre leveranser upp till 6kg
Hämtas hos ombud

Hemleverans Sverige
I leveransen ingår att varorna körs till tomtgräns eller trappuppgångsdörr, förutsatt att lastbil kan ta sig dit. Montering, avemballering och bortforsling av emballage ingår inte.

Hemleverans utanför Sverige
Kontakta oss för att få pris på hemleverans utanför Sverige. Denna kostnad tillkommer efter att ordern är lagd.

 

PRISER OCH BETALNING

I priserna ingår moms med 25 procent. Vi reserverar oss för eventuella felaktiga priser på grund av till exempel ”tryckfel”.

Betalning mot faktura

Ordervärde under 6000 SEK betalas mot faktura innan ordern läggs. Ordervärde över 6000 SEK betalas mot faktura med en handpenning motsvarande 50% av ordervärdet, resterande betalning ska vara oss tillhanda innan hemleverans eller hämtning sker. WELANDER förbehåller sig rätten att kreditpröva din ansökan om betalning mot faktura. Vi förbehåller oss rätten att avslå din ansökan, begränsa kreditbeloppet eller kräva förskottsbtelaning.


Dröjsmålsränta

Dröjsmålsränta debiteras med 18 % vid betalning efter 10 dagar.

 

Avbeställning

Avbeställning kan ske mot ersättning av 10 – 100 % av ordervärdet beroende på vara och tidpunkt.

 

ÅNGERRÄTT

Du har normalt 14 dagars ångerrätt på varor du köpt i nätbutiken, i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara om du inom 14 dagar efter att du mottagit den meddelar oss om att du vill utnyttja ångerrätten. Du får hela köpesumman tillbaka, men leveranskostnaden för returen står du själv för. Den returnerade varan ska vara oanvänd och i sin originalförpackning och följesedel/faktura, samt uppgifter om hur återbetalning ska ske, ska bifogas. Återbetalning utförs normalt inom 3-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar. Vänligen kontakta ossinnan du returnerar en vara. Ångerrätten gäller inte fullt ut om varan är specialtillverkad eller på annat sätt anpassad till just dig, till exempel en soffa i ett specifikt tyg och färg. Ångerrätten gäller heller inte fullt ut vid specialbeställda varor, dvs varor med leveranstid längre än två veckor.

Kontakta oss här...

 

REKLAMATION

Du har enligt konsumentköplagen alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamation innebär att du inom rimlig tid från det att du upptäckt ett fel med varan kontaktar ossom detta.  Vi kontaktar fabriken efter varje reklamation och åtgärdar eventuella felaktigheter.

TRANSPORTVAROR

Viktigt: Var noga med att kontrollera varorna för eventuella skador när du tar emot leveransen. För att varor med synliga, yttre transportskador ska kunna reklameras hos oss måste skadorna ha noterats på fraktbolagets fraktsedel i samband med kvittens. Om du skulle upptäcka dolda fel/transportskador efter att du öppnat förpackning/emballage kontakta oss.

 

PERSONUPPGIFTER

Vi tar ansvar för alla personuppgifter, till exempel namn, adress och e-post, som du lämnar till oss eller som vi får del av när du handlar hos oss. Alla sådana uppgifter används endast inom företagets datasystem och hanteras i enlighet med Svenska Personuppgiftslagen (PUL). Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig och ge dig god service. Det kan handla om att leverera de varor du beställt, meddela orderstatus, eller att delge dig information om nyheter, kampanjer och erbjudanden.

 

Welander design är en bifirma till Wolm Group AB | www.wolmgroup.com

Tillval

Bredd

Pris

14.280,00 kr
19.100,00 kr

Erbjudande

14.280,00 kr
19.100,00 kr