Måttanpassad inredning, badrum

Vill Ni ha ett modernt badrum med betongskiva, behöver måttanpassade badrumsskåp eller en fin förvaringsmöbel efter egna mått?

Handfat i betong, måttanpassade badrumsmöbler

 

Måttanpassade badrumsmöbler och inredningar, skåp, betongbänkar, bänkar, förvaring, speglar...

Har du snedtak eller speciella mått i ditt badrum, vill ha ett modernt badrum med betongskiva eller stenskiva, behöver måttanpassade badrumsskåp eller en fin förvarings möbel efter egna mått?

Vi kan skräddarsy och måttanpassa förvaring, möbler och bänkskivor till Ert badrum. Kontakta oss för att få ett fint och modernt eller klassiskt badrum helt efter dina egna mått och design, strunta i standardmått och system och bygg din egna badrumslösning istället.

 

badrum-concrete-design-mattanpassade-skraddarsytt badrum-design-mattanpassad badrum-vit-tra-design-mattanpassade-skraddarsytt mattanpassad-badrum-skap-mobler-welander-design-bromma

 

FRÅN SKISS TILL PRODUKTION TILL INSTALLATION

Fas 1: Inreda ett badrum - ide och design på badrumsmöbler och inredning

Kund kommer med problemställning, design och/eller ide av badrumsmöbel, badrumsskåp, bänk, förvaring m.m. Om kund inte har någon ide på design så hjälper vi gärna till med att ta fram den bästa badrumslösningen och designen tillsammans med kund. Skåpen går att få i vilka mått som helst, det vill säga man behöver inte utgå ifrån standardmått. Skåpen går att få med många olika dörrar, lackad mdf, laminat, melamin eller massiv ek. Så nu är det bara att sätta igång att inreda badrummet!

Fas 2: Måttanpassad ritning och materialval

När badrumsmöbeln är färdig är det dags att ta fram en ritning på skåpen, skåpsdörrarna, förvaringsmöbeln, bänken eller vad det kan vara för badrumsmöbel som ni vill skräddarsy. Vi bestämmer även här vilket material som vi ska använda till möbeln.

Fas 3: Skräddarsydd produktion

Produktionen av Er måttanpassade möbel startar. Leveranstiden är lite beroende av storlek på projektet men vi brukar ligga på 4 - 7 veckor.

Fas 4: Installation av badrumsmöbeln

När allt är färdigt så kommer vi och installerar Er måttanpassade och skräddarsydda möbel. Om möbeln inte behöver installeras eller platsbyggas så går det bra att hämta badrumsmöbeln i Stockholm eller så kan vi leverera den hem till dig.

 

Vi har specialicerat oss på betonghandfat till badrummet.

modernt-betonghandfat-svart-gra

 

Dubbelhandfat i betong

Grått modernt betonghandfatdubbel-handfat-betong-design

Modernt betonghandfat Ingarö, design Björn Welander

MATERIAL SOM VI OFTA JOBBAR MED TILL BADRUMSMÖBLER

Skåp, byråer, hyllor

Laminat, plywood, MDF(lackad eller med träfaner).

Dörrar

Lackad MDF (matt, halvblank eller högblank), MDF med träfaner, glas/spegel eller högtryckslaminat. Vi har en mängd olika utförande på dörrarna.

Bänkar

Sten, betong, massivträ, laminat

Betonghandfat från Welander Studio

Snyggt betonghandfat Ingarö, design Björn Welander

Betonghandfat från Welander design, modern skandinavisk designVitt handfat i betong för ditt badrum

Betonghandfat Ingarö, design Björn Welander.