Betongskiva och betonghandfat

Måttanpassade betongskivor, betongbord, betonghandfat, betonggolv, betongaltan - ja, allt inom betong, hittar ni hos vårt systerbolag Betongtorget.

Vi erbjuder betongskivor som produceras efter dina mått. Vi måttanpassar betongskivorna helt efter möbelns utseende. Våra betongskivor är väldigt tåliga, stabila och färdiga att använda vid leverans. Vi kan leverera betongskivan / betongskivorna över hela Sverige.

Betongens färg

Ni kan få betongskivan i fyra olika färger, ljusgrå, grå, mörkgrå och grå svart. Vid stora projekt kan vi tillsammans med Er ta fram den färg som ni önskar.

Bordsskiva

Betongskivor kan vara ett effektivt sätt att ge ditt matbord, soffbord eller byrå en personlig prägel och en exklusivare känsla. Förutom bordsskivan så erbjuder vi även benstativ till bordet.

Badrumsbänk

Vi måttanpassar betongskivorna och betonghandfaten helt efter badrummets utseende.

Rak bänkskiva eller L-formad är helt och hållet upp till Er. Vad gäller handfaten och tvättskålen så har vi ett antal olika gjutformar att välja bland. Kontakta oss så berättar vi mer.

Köksbänkskiva

Rak, L-formad eller U formad, vi producerar den exakt efter Ert kök.

Spishäll – Vi kan göra hålet i betongskivan både för toppmonterade spishällar så som nedsänkta spishällar. Valet är ditt! Nedan ser Ni en bild på en nedsänkt spishäll i betongskivan.

Diskho – topmonterad ho, undermonterad ho eller en integrerad betongho. Vi har olika modeller och storlekar att välja på när det kommer till integrerad betonghoar. Vill ni istället ha en aluminiumho så kan vi även erbjuda detta.

Vi gör självklart även hål för kran och tvålpumpar om man vill ha det.

Betongen är behandlad för att klara alla sorters nedsmuttsningar.

Integrerad diskho i betong. På bilden en stor diskhov men vi kan även göra dem med två hovar.

Betongskiva med integrerad diskho i betong.

Spishäll nedsänkt i betongskivan.

L-format badrum med betongskiva med integrerad betongho.

Modernt betonghandfat i en längre betongskiva.

Betongen är en speciellt framtagen betong som inte är så porös som vanlig betong. Detta medför också att betongen är tålig mot väta. betongen impregneras även innan det skickas iväg.

Betongdesign by

Björn Welander