2017

Sängbord Cliff Hanger ek

Nätt litet sängbord i svensk design

3 000kr

Ge ditt sovrum en personlighet med ett snyggt sängbord i ek.

Cliff Hanger är ett vägghängt sängbord / nattduksbord som enkelt skruvas upp på väggen. Detta sängbord är utformat för att passa både vanliga sängar och kontinentalsängar eftersom du kan välja den höjd du vill ha.

Designad och handgjord i Sverige.

Designerns ord​

”Resan till detta sängbord startade i juli 2016 i Kapstaden, Sydafrika. Jag ritade mina första skisser efter en vandring upp på Taffelberget. Konceptet växte mer och mer med varje vandring bland de magnifika bergstopparna. Jag fick använda en god väns snickeri i Hemel en Aarde dalen i Hermanus, 2 timmar utanför Kapstaden. Jag hade där friheten att utveckla modeller och arbeta på de klassiska geometriska formerna i förhållande till de omgivande bergstopparna. Från detta har jag omarbetat prototyperna; ritat, sågat och slipat i ett drygt år för att få till en snygg design.

Jag älskar att jobba med björk. Träet är mjukt och skönt att röra och förstärker de rena linjerna och vinklarna. Det lyser upp rummet och lägger till en touch av naturlig klass.”

Björn Welander

Färg & Material

Vi producerar sängbordet i massiv ek och behandlar det med antingen en ofärgad hårdvaxolja eller en valnötsdekorvax.

Detta bord finns även i björk. Klicka här för att läsa mer…

Inredningstips för ditt sovrum

Ett svalt sovrum med dämpad belysning är vad du behöver för att koppla av och må bra. En lugn miljö är viktig för en god natts sömn!

När ditt sovrum har en personlighet kommer du att känna dig mer bekväm och känna dig säker där. Att addera ek eller valnöt och arbeta med mörka mjuka färger ger karaktär till sovrummet. Enligt studier kommer färgen blå att få dig att sova längre och kan till och med hjälpa till att sänka ditt blodtryck. Oavsett om ditt sovrum är vitt, grått eller blått, är ek eller valnöt ett naturligt val för att ge en varmare känsla till atmosfären. Sovrumsinredningen är viktig! Se till att du inte använder för många säng- / sovrumsmöbler. Slutligen, se till att ditt sovrum är snyggt och städat för att säkerställa en mer avslappnad sömn. Vi önskar söta drömmar!

Bild: Sängbord Cliff Hanger, sänggavel Wooly Breeze och Hjortdjur från Björkbo

Ytterligare information

Vikt 3,5 kg
Dimensioner 30 × 40 × 15 cm
Designer

Material

Ställ en fråga om

Sängbord Cliff Hanger ek